top of page

Cheeseburger med kaldrøkt bacon

Porsjoner

4 porsjoner

En god cheeseburger slår aldri feil, spesielt ikke med kaldrøykt og crunchy bacon. Dette er den ideelle oppskriften for en god helgemiddag eller grillfest med venner og familie. Server gjerne burgeren med ekstra tilbehør som pommes frites, løkringer eller coleslaw.


Se video: Slik røyker du bacon selv

Ingredienser

  • 500 gram storfekjøttdeig

  • 4 skiver kaldrøkt bacon

  • 4 hamburgerbrød

  • 4 skiver cheddarost (eller annen ost etter ønske)

  • Salat, tomat og løk (etter ønske)

  • Ketchup, sennep og dressing (etter ønske)

  • Salt og pepper

  • 1 ss olje (for steking)

Fremgangsmåte

  1. Legg baconskiver i stekepanne. Varm opp på middels varme og stek baconet til det er sprøtt. Legg til side på kjøkkenpapir for å fjerne overflødig fett.

  2. Del kjøttdeigen i 4 like store deler og form til burgere. Krydre med salt og pepper på begge sider.

  3. Varm olivenolje i en stekepanne og legg burgerne i pannen. Stek i 3-4 minutter på hver side, eller til de er stekt som du ønsker.

  4. Legg en skive ost på hver burger de siste 2 minuttene av steketiden, slik at osten smelter.

  5. Varm hamburgerbrødene lett i ovnen. Smør på ketchup, sennep og dressing på den ene halvdelen av brødet. Legg deretter på salat, tomat og løk.

  6. Plasser burgeren på bunnen av brødet. Topp med kaldrøkt bacon og ekstra salat etter ønske. Legg på den andre halvdelen av brødet.

Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

  I samarbeid med Via Færder AS, Nøtterøy (produksjon og vareforesendelser)

Personvern

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

bottom of page