top of page
Profil
Påmeldingsdato: 13. juli 2023
Innlegg (3)
20. mars 2024 ∙ 2 min
Tørking av mat
Tørking er en viktig del av røykeprosessen fordi den bidrar til at røyken fester seg skikkelig på råvarene. Røyking alene er ikke...
612
0
5. sep. 2023 ∙ 3 min
Slik kaldrøyker du rype og tiur
Jaktsesongen for skogsfugl byr på en rekke smakfulle matopplevelser. Kaldrøyking er en enkel, men effektiv metode som forsterker kjøttets...
735
0
5
13. juli 2023 ∙ 2 min
Kaldrøyking av fisk og skalldyr
Fisk er et utmerket og enkelt valg for kaldrøyking på grunn av sin relativt løse konsistens som absorberer røykaromaer godt. De fleste...
1318
0
2
Mina Karlsen
Forfatter
Flere handlinger
bottom of page