top of page
Profil
Påmeldingsdato: 7. juni 2018
Innlegg (7)
8. sep. 2021 ∙ 3 min
Slik lager du din egen røykelaks
Her er oppskriften du trenger for å røyke din egen laks hjemme eller på hytta. Røyking av mat blir stadig mer populært i Norge. Mange...
55722
5
6
1. sep. 2021 ∙ 2 min
Slik røyker vi vårt eget pinnekjøtt til jul
Mari Berg og mannen Øyvind serverer alltid pinnekjøtt når familien samles til jul. Aller best smaker det pinnekjøttet de røyker selv....
7128
1
11
26. aug. 2021 ∙ 2 min
- Unngå "svartrøyk" når du røyker mat
Røyking av mat gir god smak og øker holdbarheten til råvarene, men du må ha ren røyk for å få best resultat. Det får du med den...
26587
0
22
Geir Håvard Hanssen
Admin
Flere handlinger
bottom of page