Kjøpsvilkår

Matrøyk AS har en klar målsetting om å yte en kundeservice som på best mulig måte kan leve opp til våre kunders ønsker og behov. 

Hobbyrøykeriet Normann, røykutvikleren og treklossene produseres i Norge og alle produkter lagerføres på Nøtterøy i Vestfold. Varene leveres i med Posten. Skulle uhellet være ute og varen f.eks. ikke lever opp til dine forventninger, er den skadet ved levering eller defekt på annet vis, må du kontakte oss så raskt som mulig.

Kontakt kundeservice på: E-post: post@matroyk.no

TLF : +47 46 91 46 91

Alle oppgitte priser er inklusive merverdiavgift og frakt.
Produktene leveres gjennom Posten og hentes på ditt nærmeste Posthus.

Porto er inkludert i prisene.

Husk å kontrollere varen når du mottar varen. Hvis emballasjen er skadet eller defekt, må du på fraktbrevet kun kvittere for mottakelse med forbehold om evt. skader på innholdet eller nekte mottakelse eller la sjåføren ta med seg varen igjen.

Betalingsmåter.

Betaling skjer med kredittkort ved bestilling. Pakker i postoppkrav betales på postkontoret ved avhenting.

Håndtering av personopplysninger
For at du skal kunne få varene levert, trenger vi ditt navn og din postadresse. Hvis du vil ha en ordrebekreftelse via e-post, trenger vi også din e-postadresse. Disse opplysningene håndteres i samsvar med gjeldende regelverk.

Du kan når som helst bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed pr. telefon eller e-post.

Reklamasjoner

Vår reklamasjonstid er i tråd med kjøpsloven. Det vil si at du har reklamasjonstid på 2 år etter at du har mottatt varen. Dersom varen er ment å vare i lenger enn 2 år, utvides reklamasjonsfristen til fem år. Det må gis melding til post@matroyk.no innen rimelig tid etter at du har oppdaget, eller burde ha oppdaget feilen/mangelen.

 

Angrerett

Om du angrer kjøpet må du gi beskjed, senest 14 dager etter at du mottok varen.Last ned angrerettskjemaet HER.

Fyll ut dette, og vedlegg dette sammen med varen du ønsker å returnere. Du får selvfølgelig pengene dine tilbake, forutsatt at du returnerer varen i samme stand som du mottok den – det vil si ubrukt, umontert og i original emballasje. Emballasjen må være i en stand som muliggjør videresalg. Du må selv bekoste evt. transportkostnader i forbindelse med retur av varen. Tilbakebetalingen vil skje snarest mulig og senest 30 dager etter at vi har mottatt varen og hatt anledning til å undersøke den.

Matrøyk AS

Storgaten 85, 4.etg
Postboks 1146

9261 Tromsø

 

Org.Nr: 986507175

Bank: DnBNOR
Konto nr: 7560.06.98311

 

Kontakt kundeservice på: E-post: post@matroyk.no
TLF: +47 46 91 46 91

Matrøyk AS, Storgt. 85, 9008 Tromsø, Norge.  Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.