Om oss

Personvern

Matrøyk samler inn data om din bruk av våre kanaler. Les om hvilke data vi samler inn og hva vi bruker dette til her. 

Vi fører alt du trenger for å røyke mat. 

Vi i Matrøyk AS er opptatt av å ta vare på de norske mattradisjonene. Vi har derfor utviklet en komplett løsning for røyking av mat som gjør det enkelt for deg i røyke dine egne råvarer.  

Vårt hobbyrøykeri er utviklet gjennom generasjoner og baserer seg på tradisjoner som er en del av den norske folkesjelen. Vi er opptatt av å levere produkter av en kvalitet som bidrar til at du har det hyggelig når du tilbereder maten, og som bidrar til at du får et godt resultat når du røyker dine råvarer. 

Muligheten til å kunne røyke egen mat etterspørres av stadig flere nordmenn. Mange ønsker å foredle råvarene i røykeriet for å skape unike smaker som setter en ekstra spiss på et godt måltid. Andre ønsker å lage de tradisjonelle rettene som har vært vanlig i Norge gjennom generasjoner. Husk at det meste kan røykes, ikke kun de tradisjonelle rettene som røykalaks, pinnekjøtt og bacon. 

Matrøyk - Alle kan røyke mat!

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA
Storgaten 85, 4 etg, 9008 Tromsø
Postboks 1146
9261 Tromsø.

Tlf. 46 91 46 91.

epostadresse: post@matroyk.no

www.matroyk.no

Matrøyk AS, Storgt. 85, 9008 Tromsø, Norge.  Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.