Om oss

Vi har alt du trenger for å røyke mat.

 

Vi i Matrøyk AS er opptatt av å ta vare på de norske mattradisjonene. Vi har derfor utviklet en komplett løsning for røyking av mat som gjør det enkelt for deg å røyke dine egne ingredienser.

 

Vår hobbyrøyking er utviklet gjennom generasjoner og er basert på tradisjoner som er en del av den norske folkesjela. Vi er forpliktet til å levere produkter av en kvalitet som hjelper deg å føle deg komfortabel når du lager mat og som hjelper deg å få et godt resultat når du røyker ingrediensene dine.

 

Muligheten til å kunne foredle sin egen mat etterspørres av stadig flere mennesker. Mange ønsker å foredle ingrediensene i røykeriet for å skape unike smaker som gir et ekstra måltid til et godt måltid. Andre ønsker å lage de tradisjonelle rettene som har vært vanlig i

Norge i generasjoner. Husk at det meste kan røykes, ikke bare tradisjonelle retter som røkelaks, karbonader og bacon men også smør, salt, nøtter, olive, sopp og grønnsaker.

 

Husk - Alle kan røyke mat!

 

Våre produkter er under konstant utvikling og fornyelse. Vi forbeholder oss derfor retten til å gjøre produktendringer som kan avvike fra presentasjoner og bilder både i nettbutikken og på nettsiden.

Personvern

Matrøyk samler inn data om din bruk av våre kanaler. Les om hvilke data vi samler inn og hva vi bruker dette til her.