top of page
Les vår blogg - Alle kan røyke mat
Søk


Røykt Smør - En Kulinarisk Opplevelse
Oppdag hvordan røyking av smør kan transformere din matlaging med unike smaker og aromaer.
Matrøyk
22. sep.1 min lesing


Enkelheten og gleden ved kaldrøyking av mat med Hobbyrøykeriet Normann
Introduksjon til kaldrøyking Kaldrøyking gir en unik mulighet til å tilføre maten en smakfull dybde som få andre metoder kan konkurrere...
Matrøyk AS
1. sep. 20242 min lesing


Utforsk gleden ved kaldrøyking med Hobbyrøykeriet Normann
Oppdag hvordan den tradisjonelle kunsten med kaldrøyking kan være en deilig og smakfull reise med Hobbyrøykeriet Normann. Hva er...
Matrøyk AS
25. aug. 20243 min lesing


Tørking av mat
Tørking er en viktig del av røykeprosessen fordi den bidrar til at røyken fester seg skikkelig på råvarene. Røyking alene er ikke...
Matrøyk
20. mars 20242 min lesing


Slik kaldrøyker du rype og tiur
Jaktsesongen for skogsfugl byr på en rekke smakfulle matopplevelser. Kaldrøyking er en enkel, men effektiv metode som forsterker kjøttets...
Matrøyk
5. sep. 20233 min lesing


Kaldrøyking av fisk og skalldyr
Fisk er et utmerket og enkelt valg for kaldrøyking på grunn av sin relativt løse konsistens som absorberer røykaromaer godt. De fleste...
Matrøyk
13. juli 20232 min lesing


Slik lager du din egen røykelaks
Her er oppskriften du trenger for å røyke din egen laks hjemme eller på hytta. Røyking av mat blir stadig mer populært i Norge. Mange...
Matrøyk
8. sep. 20213 min lesing


Slik røyker vi vårt eget pinnekjøtt til jul
Mari Berg og mannen Øyvind serverer alltid pinnekjøtt når familien samles til jul. Aller best smaker det pinnekjøttet de røyker selv....
Matrøyk
1. sep. 20212 min lesing


- Unngå "svartrøyk" når du røyker mat
Røyking av mat gir god smak og øker holdbarheten til råvarene, men du må ha ren røyk for å få best resultat. Det får du med den...
Matrøyk
26. aug. 20212 min lesing
bottom of page

