top of page

Litteratur

DSC_6175.jpg

Alt om røk og rak - tørk og grav

Les boken fra Helge Hagen hvor han gir deg innblikk i kaldrøyking av mat, sammen med andre konserveringsmetoder som er mye brukt i Norge. Boken inneholder praktiske tips og en rekke oppskrifter på spennende matretter hvor norsk tradisjonsmat benyttes som råvare. 

Pris kr. 445 ,-

DSC_6186.jpg

Rökning - Så röker du kjött og fisk

Svenske Alf Andersson har skrevet en bok om røyking av mat som tar deg gjennom røykeprosessen fra salting og tørking til selve røykingen. Boken gir blant annet detaljerte beskrivelser for røyking av ulike råvarer som laks, skinke, sideflesk og rådylår, samt hvordan du lager og røyker dine egne pølser. Merk: Teksten i boken er på svensk. 

Pris kr. 395 ,-

Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

  I samarbeid med Via Færder AS, Nøtterøy (produksjon og vareforesendelser)

Personvern

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

bottom of page