top of page

Kaldrøkt aubergine

Porsjoner

4 porsjoner

Kaldrøkt aubergine tilfører en unik og røykfylt smak til retter. Den kan brukes som en smakfull ingrediens i salater, på pizza eller som tilbehør til kjøtt og fisk.

Ingredienser

  • 2 store auberginer

  • Olivenolje

  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Vask auberginene og tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle eller tørkepapir.

  2. Skjær auberginene i ca. 1 cm tykke skiver. Pensle skivene lett med olivenolje og strø over salt og pepper på begge sider.

  3. Legg auberginene på en rist i røykeriet og start røykutvikleren.

  4. Røyketid er ca. 2-4 timer, avhengig av hvor sterk røyksmak du ønsker.

  5. Server auberginen umiddelbart eller la den av avkjøles i kjøleskap frem til servering.

Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

  I samarbeid med Via Færder AS, Nøtterøy (produksjon og vareforesendelser)

Personvern

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

bottom of page