top of page

Kaldrøkt paprika

Porsjoner

Både fersk og tørket paprika egner seg godt til røyking, og passer godt til forskjellige retter som omeletter og salater. For ekstra smak kan du dele paprikaene i to, fjerne frøene og røyke dem med skinnsiden opp.

Ingredienser

  • 4 stk. store paprika (rød/grønn)

  • Olje (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. Hvis du bruker tørket paprika, kan du pensle dem lett med olje slik at røyken fester seg bedre.

  2. Plasser paprikaene på en rist i røykeriet, og sørg for at det er litt avstand mellom dem, slik at røyken fordeles jevnt over dem.

  3. Røyketid: 4-6 timer for en mild røyksmak. Tørket paprika tåler enda mer røyk og kan røykes i 12-24 timer dersom du foretrekker en kraftigere røyksmak.

Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

  I samarbeid med Via Færder AS, Nøtterøy (produksjon og vareforesendelser)

Personvern

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

bottom of page