top of page

Smørbrød med kaldrøkte reker

Porsjoner

4 porsjoner

Reker er enkelt å kaldrøyke og gir en ekstra god smak til det tradisjonelle rekesmørbrødet.

Kaldrøkte reker passer også utmerket til fiskesupper, pasta, risotto og paella.


Les: Kaldrøyking av fisk og skalldyr

Ingredienser

  • 500 gram ferske reker

  • Brød

  • Majones

  • Salatblader

  • Dill

  • Sitron eller lime

  • Pepper

Fremgangsmåte

Kaldrøyking av reker

  1. Rengjør rekene ved å fjerne skallet og den svarte tarmen. Behold eventuelt skallet på dersom du ønsker en svakere røyksmak.

  2. Skyll rekene litt under vann og tørk av med et kjøkkenpapir slik at de er så tørre som mulig.

  3. Legg rekene i en nettingramme i røykeriet, og la de røyke 30-60 minutter avhengig av hvor sterk røykesmak du ønsker.


Server kaldrøkte reker på loff eller annet brød med majones og litt salat. Topp med dill, sitron/limesaft og pepper etter ønske.

Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

  I samarbeid med Via Færder AS, Nøtterøy (produksjon og vareforesendelser)

Personvern

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

bottom of page