top of page

Røykt Smør - En Kulinarisk Opplevelse


ree

Røyking av smør er en fascinerende kulinarisk teknikk som forvandler vanlig smør til en aromatisk delikatesse. Prosessen innebærer å eksponere smøret for kald røyk i Hobbyrøykeriet , noe som gir det en dyp, kompleks smak uten å smelte det. Røykt smør tilfører retter en unik, jordnær karakter som løfter alt fra grillet kjøtt til enkle grønnsaker. Denne metoden åpner for kreative muligheter i kjøkkenet og gir matlagere en ny dimensjon av smak å utforske.

 
 
 

Kommentarer


Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

  I samarbeid med Via Færder AS, Nøtterøy (produksjon og vareforesendelser)

Personvern

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

bottom of page