top of page

Tørkehuset Normann

DSC_6322.jpg

Komplett med rustfri stålnetting i alle vegger

kr 3.390 inkl. mva og frakt

Nå kan du tørke din egen mat uten å måtte henge et tørkebur med netting opp på husveggen. Tørkehuset Normann gjør det enkelt å tørke mat på balkongen eller på plattingen utenfor huset eller hytta. Når råvarene er tørket kan tørkehuset plasseres i bod eller garasje til neste gang det skal i bruk.

 

Tørkehuset leveres komplett med 5 hengepinner og 5 hengekroker for oppheng av råvarene. Sideveggene består av finmasket netting som beskytter mot dyr og insekter. Veggene er produsert i gran med profilert treverk som gjør at vann ikke blir liggende. Om tørkehuset skal stå ute kan det males med plantebasert maling (f.eks Liwos el.lign).

Slik bruker du Tørkehuset Normann:

 

Plasser tørkehuset på et luftig sted på balkongen eller en platting utenfor huset eller hytta. Sett taket i åpen posisjon og heng råvarene på hengepinnene. Metallnettet sikrer god luftgjennomstrømning og sørger for at dyr, fugler og insekter ikke kommer til. For å sikre god tørk bør det være litt avstand mellom råvarene i tørkehuset. Følg anvisningene om anbefalte tørketider for ulike råvarer.

Teknisk informasjon:

Tørkehuset Normann er produsert av gran. Alle veggene har rustfri stålnetting som sikre god lufting og hindrer at insekter, fugler og dyr kan skade maten. Mal huset om det skal stå ute, gjerne med maling basert på planteoljer (f.eks. Liwos). Etter maling bør huset tørke godt slik at lukt ikke påvirker maten. Taket kan med fordel dekkes med takpapp, shingel eller takplater.

 

Mål:

Høyde totalt: 110 cm Hengehøyde: opp til 75 cm. Bredde: 58 cm. Lengde: 58 cm. Vekt: ca 24 kg

 

Tørkehuset Normann kommer flatpakket i elementer. Du finner monteringsveilledning og bruksveiledning i pakken.

 

Plasser Tørkehuset Normann på balkongen eller på en platting i hagen hjemme eller på hytta. Velg gjerne på et skyggefullt sted for at temperaturen alltid holdes så lav som mulig. Tørkehuset skal ikke plasseres direkte på bakken. Det bør stå på et underlag som løfter tørkehuset og den maten du skal tørke litt opp fra bakken.

bottom of page