Lefseruller med kaldrøkt laks er en herlig snack som passer utmerket til tapasbordet. Disse
rullene er enkle å lage og kan fint oppbevares i kjøleskapet et par dager før servering. Server
lefserullene med en frisk og kremet dipp som komplementerer smaken.
Ingredienser
Lefseruller
4 store tortillalefser
200 gram kaldrøkt laks
100 gram kremost
100 gram fersk spinat
Rømmedipp
200 gram lettrømme eller créme fraîche
1/2 sitron
1 ss finhakket dill
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Fremgangsmåte
Vask spinaten godt og tørk over med et kjøkkenpapir.
Legg lefsene på arbeidsflaten og smør et jevnt lag med kremost på hver lefse.
Fordel spinatblader på midten av hver lefse og legg på strimler av kaldrøkt laks oppå.
Rull lefsene stramt og forsiktig sammen.
Skjær rullene i 6-8 mindre biter.
Bland rømme, sitronsaft og dill i en bolle. Rør sammen til alle ingrediensene er godt blandet.
Smak til og juster mengden salt og pepper etter ønske.
Hell dippen over i en serveringsbolle og server sammen med lefserullene.