top of page

Pasta med røykelaks

Porsjoner

4 porsjoner

Pasta med røykelaks er en enkel og smakfull rett som egner seg godt til både hverdags og

helg. Denne herlige retten kombinerer den salte og røkte smaken av laks med den kremete

og fyldige teksturen av pasta.


Les: Slik lager du din egen røykelaks

Ingredienser

  • 2-3 dl olivenolje

  • 1 fedd hvitløk

  • 2,5 dl matfløte

  • Salt og pepper

  • 300 gram røykelaks

  • 500 gram pasta

  • Dill

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Varm opp olivenolje sammen med hvitløken.

  3. Ta ut hvitløken og tilsett kremfløte.

  4. Kok opp. Smak til med salt og pepper.

  5. Bland inn den ferdigkokte pastaen.

  6. Topp pastaen med tynne skiver av røykelaks. Krydre med litt salt og pepper etter smak.

  7. Pynt retten med finhakket dill.

  8. Server pastaen med ferskt brød og en lett rødvin.



Matrøyk AS

Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

  I samarbeid med Via Færder AS, Nøtterøy (produksjon og vareforesendelser)

Personvern

Hobbyrøykeriet Normann og Røykutvikleren er internasjonalt design-beskyttet gjennom i "The International Bureau of the World Intellectual Property Organization (WIPO)" med registreringsnumrene DM/206323 og DM/209831. Kopiering av produktene er ikke tillatt.

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.

bottom of page