top of page

Pasta med røykelaks

Porsjoner

4 porsjoner

Pasta med røykelaks er en enkel og smakfull rett som egner seg godt til både hverdags og

helg. Denne herlige retten kombinerer den salte og røkte smaken av laks med den kremete

og fyldige teksturen av pasta.


Les: Slik lager du din egen røykelaks

Ingredienser

  • 2-3 dl olivenolje

  • 1 fedd hvitløk

  • 2,5 dl matfløte

  • Salt og pepper

  • 300 gram røykelaks

  • 500 gram pasta

  • Dill

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken.

  2. Varm opp olivenolje sammen med hvitløken.

  3. Ta ut hvitløken og tilsett kremfløte.

  4. Kok opp. Smak til med salt og pepper.

  5. Bland inn den ferdigkokte pastaen.

  6. Topp pastaen med tynne skiver av røykelaks. Krydre med litt salt og pepper etter smak.

  7. Pynt retten med finhakket dill.

  8. Server pastaen med ferskt brød og en lett rødvin.



bottom of page