Din egen røykte bacon

 

 

Røkt bacon er smakfull tradisjonsmat som alle kan lage.

Før røyking må man salte og deretter tørke kjøttet. Salting og tørking er den tradisjonelle måten å tilberede kjøttet på før det henges til røyking. Videoene viser prosessen med lakesalting av tynnribbe, gir tips om hvor lenge den skal ligge i salt, tørkingen før røyking og selve røykeprosessen. 

I Hobbyrøykeriet Normann henger du tynnribben til tørk før røyking, og deretter kan du starte røykeprosessen ved hjelpt av den unike røykutvikleren.

God røyking!

Matrøyk AS, Storgt. 85, 9008 Tromsø, Norge.  Org.nr. 986507175MVA

Tlf: 46 91 46 91 e-post; post@matroyk.no

Våre produkter er under stadig utvikling og fornying. Vi tar derfor forbehold om produktendringer som kan fravike presentasjonene og bildene både i nettbutikken og på hjemmesiden.